Reklam

PROF. DR. PERİNÇEK; "DEVAMI GELECEKTİR"

Marmara Denizi’nde büyük Marmara depremi beklenirken, uzmanlar ise depremin her an olabileceği yorumlarında bulunuyorlar. Öte yandan geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Balıkesir Erdek’te oluşan deprem Marmara Bölgesi’nde korku yarattı.

PROF. DR. PERİNÇEK; "DEVAMI GELECEKTİR"
08 Kasım 2023 - 11:55
Prof. Dr. Doğan Perinçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Prof. Dr. Perinçek, “Devamı gelecektir, umarım artçılar 4 büyüklüğü geçmez” ifadeleri yer aldı.
Balıkesir Erdek’te meydana gelen depremin ardından, Prof. Dr. Doğan Perinçek sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulundu. Perinçek, “Daha dün uyardık.

Şeytan Üçgeni göbeğinde 4.5 büyüklükte deprem yaşadık.
Derinlik 8.3 km.
Önceki paylaşımlarımda defalarca söylediğim gibi, Marmara Denizi içinde Şeytan Üçgeni yönünde enerji transferi yönlendirmesi var. Şeytan üçgeninin sivri ucu Biga yönünü gösteriyor. Bu enerji transferi Erdek, Biga, Çan Bayramiç, Ayvacık dolayında bulunan fayları harekete geçirmesi söz konusu olabilir.. Haritada sadeleştirerek işaretlediğim kırmızı hat olarak işaretli fay zonu üzerinde enerji birikimi olduğunu düşünüyorum. Umarım bu enerji birikimi önümüzdeki 5 sene içinde büyük depreme neden olmaz ve uyumaya devam eden yöneticiler uyanıp tedbir almayı düşünmeye başlar. Bu arada yöre halkı kendi başına yapacakları işlerden de var. Bunların başında olanı uyuyan yöneticileri uyandırmak.

Devamı gelecektir, umarım artçılar 4 büyüklüğü geçmez. Bu depremin öncü olma olasılığı azalmaya başladı. Dikkatli olalım
Halkımıza geçmiş olsun demek yetmiyor. Uyarıyı dikkate alma zamanı geldi geçti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum