Reklam

Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu Açıldı

Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu Açıldı
26 Kasım 2012 - 17:57

Geçtiğimiz günlerde okul bünyesinde duyurusunu yapan topluluk üye kayıtlarının ardından ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

Topluluğun Danışman Hocası Öğr. Gör. Nurşen Yılmaz ve Topluluğun AR-GE ile Hukuk Danışmanlığını üstlenen Öğr. Gör. İdil Elver öncülüğünde çoğunluğun sağlanması ile başlanan toplantı A-201 nolu sınıfta gerçekleştirildi.

Başkanlık için tek aday olan Pazarlama 2 Bölümü öğrencisi Önder Gözütok yaptığı seçim konuşmasında; “ Sevgili hocalarım ve arkadaşlarım. Bugün burada toplanmamızın nedeni Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğumuzun ilk genel kurulunu yapacak olmamız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çoğunluğun sağlanması ile artık seçimimizi başlatabiliriz.

Gerek danışman hocamız gerekse de katkıda bulunan diğer hocalarım ile topluluğumuz ile ilgili tek ve daima olacak olan düşüncemiz; Çan Meslek Yüksek Okulu'nda birlik ve beraberlik içerisinde istikrarlı, güzel ve bizden sonra ki arkadaşlarımıza örnek olacak etkinlik, organizasyon ve diğer çalışmalara imza atmak. Bu amaç için elimizden gelenin en iyisini yapmak için bu yola çıktık.

Bunun yanı sıra topluluğumuz okulumuz ve ilçemiz için önemli araştırmalar yapıp bunları rapor halinde gerekli mercilere sunacaktır. Bununla da üniversite öğrencisi ile esnaf arasında ki diyalogu en iyi seviyeye getirip tüm öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm arayacağız.

Birçok seçimde adaylar seçmenin karşısına çıkarak birçok şey atıp tutar. Benim böyle bir gayem ya da yalan söylemek gibi bir lüksüm yok. Seçimde tek aday benim. Fakat bu bana rahatlıktan çok büyük bir sorumluluk aldığımı gösteriyor. Bunun için amaçtan sapma gibi bir durum kesinlikle olmayacaktır.

Üyelerimiz, okulumuzda ki diğer topluluk ve öğretim görevlilerimiz ile birlikte aile olarak bir bütün içerisinde güzel şeylere imza atmayı hedefliyoruz. Biraz önce saymış olduğum amaçlar için geçtiğimiz günlerde bir dizi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar neticesinde topluluğumuzun öğretim görevlisi kadrosunda; Akademik Danışman Öğr. Gör. Nurşen Yılmaz, AR-GE Öğr. Gör. Erdem Gündoğdu, Öğr. Gör. Sevcan Turan, Öğr. Gör. İdil Elver, Öğr. Gör. Ercüment Köksal, Hukuk Danışmanı Öğr. Gör. İdil Elver, Etik Danışmanı Öğr. Gör. Celal Kamacı, Sanat Danışmanları Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran ve Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran hocalarımız yer almakta.

Bunun yanı sıra Pastel Piksel Reklam Ajansı topluluğumuzun Marka ve Tasarım Danışmanlığını, bünyesinde Gazete Çan, Çan FM, Çan Haber TV, Radyo Pegai ve Radyo Gelibolu'yu bulunduran Çan Medya Grubu Medya Danışmanlığımızı ve Pazarlama 2 Bölümü öğrencisi Anılcan Us'un yazarlığını ve AR-GE görevini yürüttüğü Türkiye'de ki ilklerden birine imza atarak internet üzerinden her aybaşında yayımlanan Felsebiyat Dergisi'de Görsel İletişim Sponsorluğumuzu yürütmektedir.


Ayrıca Felsebiyat Dergisi ile yaptığımız şuanda bir çalışmada mevcut. 20 Kasım ile 20 Aralık arasında ki bu çalışma ile topluluk ve okulda ki diğer arkadaşlarımızın felsefe ile ilgili makale, kısa film, resim ve çizimlerini ulaştırarak dergide yayımlanma olanağını sağlıyoruz.

Ben ve şu anda çalışmalarımda yardımcı olan arkadaşlarım, topluluğumuzu en iyi şekilde tanıtmak için elimizinden geleni yapıyoruz. Çan ve dışarıdan aldığımız firma danışmanlığı ile profesyonel işlere imza atmak istiyoruz. Öğretim Görevlisi danışmanlarımız ile okul içerisinde nelerin eksik olduğunu bulup onları tamamlamak ve okulumuzun ismini daha iyi duyurmayı hedefliyoruz.


Şunu açıkça belirtmek isterim ki; kendi seçecek olduğum ya da sizlerin arasından seçecek olduğum görev arkadaşlarımın diğer üyelere, topluluğumuza ya da dışarıya karşı her hangi bir hatası kesinlikle cezasız kalmayacaktır. Disiplin, sabır ve azim ile çalışıp bizlere yakışan işlere imza atacağız bundan kuşkunuz kesinlikle olmasın.


Son olarak bizlere inanarak her konuda yardımcı olan Öğretim Görevlilerimiz; Nurşen Özdemir, İdil Elver, Erdem Gündoğdu, Celal Kamacı, Ercüment Köksal, Sevcan Turan, Hilal Yaman Taşkıran ve Ayhan Taşkıran ve Okul Müdürümüz Doç Dr. Özcan Özen'e teşekkür ediyorum. Onların destekleri olmasaydı bizler şu anda bu konumda olamazdık.


Ayrıca, danışmanlık ve diğer yardımlarından dolayı Felsebiyat Dergisi'ne, Çan Medya Grubu'na ve Pastel Piksel Reklam Ajansı'na teşekkür ediyorum.


Bugün buraya gelerek topluluğumuz için ilk adımın atılmasını sağlayan siz değerli üyelerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sağolun. Her şey daha güzel için…” dedi.


Önder Gözütok yapılan seçimde başkan olurken, topluluğun yönetim kadrosu da belirlenmiş oldu.


Yapılan seçimin ardından açıklama yapan Topluluk Danışman Hocası Öğr. Gör. Nurşen Yılmaz; “ Okulumuz A-201 sınıfında genel kurul seçimimiz gerçekleştirilmiştir. Seçilen arkadaşlarımızın, Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu için faydalı olmasını diliyorum. Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu sadece pazarlama bölümünü kapsayan bir topluluk değildir. Topluluğun amacı, tüm akademik personel ve öğrencilerin katılımı ile ortak projeler gerçekleştirmektir. Kişilerin birden fazla topluluğa üye olmasında yasal engel bulunmamaktadır. Okulumuzda bulunan tüm akademisyenleri ve öğrencileri topluluğumuza katılmaya davet ediyoruz.


Topluluğumuz, Çan Meslek Yüksek Okulu ile Çan Halkı arasında iletişim kurmayı sağlayarak, ihtiyaçlara cevap vermeyi hedeflemektedir. Topluluğumuzun gerçekleştireceği projelerde; Yerel yöneticilerin, STK temsilcilerinin, özel sektör yöneticilerinin, kısaca tüm paydaşlarımızın fikirleri bizlere yön verecek, ışık tutacaktır. Fikir alışverişini interaktif hale getirmek amacıyla Facebook ve Twitter adreslerimizi açtık. Her iki sosyal ağdanda gurubumuzun ismini aratan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız, görüş ve önerilerini bize iletebilir. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyoruz.


Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğunun kurulmasına onay veren Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Mustafa Saçar'a, Topluluğumuzun kurulmasında her türlü desteği veren Çan Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Özcan Özen'e, her konuda topluluğumuzun yanında olan Öğr. Gör. İdil Elver'e, topluluğumuzdan desteklerini esirgemeyen Çan Meslek Yüksekokulunun değerli hocaları Öğr. Gör. Erdem GÜNDOĞDU, Öğr. Gör. Sevcan Turan, Öğr. Gör. Ercüment Köksal, Öğr. Gör. Celal Kamacı, Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran ve Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran'a çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.


Çan Meslek Yüksek Okulu Pazarlama ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Topluluğu

Başkan

Önder Gözütok

Başkan Yardımcıları

Anılcan Us

Büşra Ögreç

Yönetim Kurulu

Önder Gözütok

Anılcan Us

Büşra Ögreç

Egemen Orhan Öztürk (Asil Üye)

Osman Bal (Muhasip Üye)

Merve Yavaş (Asil Üye)

Sedef Karpuz (Asil Üye)

Yalçın Pak (Asil Üye)

Mustafa Avlı (Yedek Üye)

Hafize Yaldız (Yedek Üye)

Eda Ölmez  (Yedek Üye)

Denetleme Kurulu

Meryem Toker

Kubilay Demirok

Ramazan Korkmaz

Disiplin Kurulu

Zeliha Peker

Metehan Gözütok

Halil Sevgili

Toplulukta yer alan Danışman Öğretim Görevlileri

Öğr. Gör. Nurşen Yılmaz (Topluluk Danışmanı)

Öğr. Gör. İdil Elver (AR-GE & Hukuk Danışmanı)

Öğr. Gör. Erdem Gündoğdu (AR-GE Danışmanı)

Öğr. Gör. Sevcan Turan (AR-GE Danışmanı)

Öğr. Gör. Ercüment Köksal (AR-GE Danışmanı)

Öğr. Gör. Celal Kamacı (Etik Danışmanı)

Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran (Sanat Danışmanı)

Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran ( Sanat Danışmanı)

Medya Danışmanı

Çan Medya Grubu

Marka ve Tasarım Danışmanı

Pastel Piksel Reklam Ajansı

Görsel İletişim Sponsoru

Felsebiyat Dergisi








YORUMLAR

  • 0 Yorum