Reklam

ORTAK BASIN AÇIKLAMASIYLA, KINAMA MESAJI

AK Parti Biga İlçe teşkilatı geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve Biga Belediye Meclis Üyesi Kerim Özdemir ve Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Hasan Sepici'nin maruz kaldığı saldırıların ardından ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

09 Mayıs 2023 - 13:31
Biga Adliye Binası önünde yapılan basın açıklamasına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Belediyesi Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.
Bağımsız Biga Belediye Meclis Üyesi Zeki Mutlu tarafından gerçekleştirilen iki ayrı saldırı sonucunda suç duyurusunda bulunuldu ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan burada yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi:
Saygıdeğer Basın Mensuplarımız; Bugün Adliye binası önünde, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Teşkilatımız aynı zamanda Cumhur İttifakı ortağımız MHP Meclis Üyelerimiz ile birlikte sizlerle beraberiz.
"GEÇTİĞİMİZ HAFTADAN İTİBAREN FİZİKİ SALDIRILARA DÖNÜŞTÜ"
Konumuz 3 yıldan bu yana iftiralara ve saldırılara uğramıştık. Bu olaylar geçtiğimiz haftadan itibaren fiziki saldırılara dönüştü. Öncesinde ilk olarak sözlü bir tehdit ardından da Biga Belediye Meclis Üyemize fiziki bir saldırı olmuştur. Kendi iş yerinde oldu bu saldırı. Geçtiğimiz hafta ise son olarak Geçmiş Dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hasan Sepici başkanımıza ufacık çocuklarının yanında fiziki ve sözlü saldırı olmuştur.
Seçim sürecinin son haftasında Biga'mızın huzuru ve Seçimin Güvenliği açısından endişe duymaktayız. Aynı zamanda yaşadığımız bu saldırılar medya önünde başlayarak en sonunda da fiziki saldırıyla devam etmiştir. Bugün buradan yaşadığımız bu olayı Belediye Başkanlarımız ile, Cumhur İttifakı ortağımız ile birlikte ve Tüm AK Parti Biga Teşkilatı olarak kınıyoruz." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum