Reklam

NARKOTİK OPERASYONUNDA BÜYÜK DARBE!

Çanakkale'de düzenlenen narkotik operasyonunda 4 kişi yakalandı, uyuşturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.

NARKOTİK OPERASYONUNDA BÜYÜK DARBE!
27 Kasım 2023 - 12:18
Çanakkale'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Operasyon, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Biga Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin katılımıyla 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
Operasyon kapsamında, Lapseki ilçesinde yapılan üst ve araç aramalarında çarpıcı sonuçlar elde edildi. Yakalanan 4 şahıstan 249,01 gram Metamfetamin Maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 6 adet tabanca fişeği, ayrıca uyuşturucu madde kullanımında kullanılan 1 adet aparat (Payp) ele geçirildi.
Yakalanan şahıslar hakkında TCK 188/3 (Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak) ve TCK 191 (Uyuşturucu Madde Kullanımı) suçlarından işlem yapıldı. Ayrıca, bir kişi hakkında 6136 SKM (Ateşli Silahlar ve Bıçaklara Hakkında Kanuna Muhalefet) suçundan da işlem gerçekleştirildi. Bu operasyon, bölgede uyuşturucu ticareti ve kullanımına karşı verilen mücadelenin ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu gösteriyor.
Şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra Lapseki Cumhuriyet Başsavcılığı'na mevcutlu olarak intikal ettirildi. Sonrasında adli mercilerce tutuklanan bu şahıslar, Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edildi. Bu başarılı operasyon, Çanakkale'nin uyuşturucu ile mücadelesindeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum