Reklam

DEPREM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Kasım 1999 Düzce Depremi anma etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Moderatörlüğünde “Depremle Yaşamak, Riskleri Azaltmak, Farkındalığı Artırmak Çanakkale Örneği” temalı II. Deprem Çalıştayı gerçekleştirildi.

DEPREM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28 Kasım 2023 - 11:09
Double Tree by Hilton Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER, il müdürleri, akademisyenler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan çalıştayda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.
Açılış konuşmalarının ardından Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER tarafından Çalıştay bilgilendirme ve değerlendirme konuşması yapıldı.
Yedi farklı konuda gerçekleşen odak grup toplantılarının sonrasında Depremle Yaşamak, Riskleri Azaltmak, Farkındalığı Artırmak Çanakkale Örneği Temalı II. Deprem Çalıştayı sunumların tamamlanmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum