Reklam

MUHTARLAR "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE AFET EĞİTİMİ" KONULARINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Çanakkale merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

MUHTARLAR "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE AFET EĞİTİMİ" KONULARINDA BİLGİLENDİRİLDİ
01 Nisan 2022 - 13:24
Bağımlılık ile mücadele ve Afet Eğitiminin konu edildiği toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, muhtarlar ve ilgili kurum personelleri katıldı.
Toplantıda; 18 Mart Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Prof. Dr. Sibel Oymak YALÇIN tarafından ” Bağımlılık ile Mücadele Çalışmaları” ile ilgili muhtarlara bilgi verildi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI tarafından “Afet Eğitimi ve Yapılması Gerekenler” konusunda sunum gerçekleştirilerek muhtarlara bilgilendirilmede bulunuldu.
Yapılan bilgilendirmelerin ardından değerlendirmede bulunan Vali İlhami AKTAŞ, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, STK’larımız ve muhtarlarımız ile birlikte çalışarak 2022 yılında Bağımlılık ile mücadele konusunda çok daha olumlu bir netice alınacağını, olası afetlere karşı ise vatandaşlarımızı korumak için her türlü tedbirin alındığını belirtti.
Yapılan değerlendirmelerin ardından merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarının talep ve görüşleri dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum