Reklam

Minikler Annelerini Mutlu Etti

Minikler Annelerini Mutlu Etti
16 Mayıs 2013 - 23:40

Anneler Günü Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çan Şehit Engin Eker Orta Okul Müdürü H.İbrahim Kırmış, gecenin anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, gecede emeği geçen okul öğretmenleri Melike Okur, Emine Taş, Emine Koç ve Vesile Karagöz'ü sahneye çağırarak çiçek takdim etti.

Anneler Günü Programı, okul öğrencilerinden Bora İlen ve Zehra Özen'in “Hoş Geldiniz” adlı şiiri okumalarının ardından “A,B” ve “C” anasınıflarının dans gösterisi ile devam etti. Okul öğrencilerinden Alperen Şahin'in okuduğu “Annemiz Üstüne” adlı şiir velilerin büyük beğenisini topladı.

Anasınıfı “C” öğrencilerinin anneler günü ile ilgili duygularını şiirleriyle dile getirmeleri ile devam eden gece, okul öğrencilerinin hazırlamış olduğunu “Karınca Rondu” adlı gösteri devam etti. Anasınıfı “B” kız öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Hint” dansı büyük alkış topladı. Birbirinden güzel gösteriler ile devam eden gece anasınıfı “A” öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Üsküdar'a Giderken” adlı oyun ile devam etti. Damla Domer adlı öğrencinin “Anne” isimli şiiri gösteriye katılan annelerin gözlerini yaşarttı.

Anasınıfı “B” öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Yaşam Öyküsü” adlı şarkılı rondun sahnelenmesinden sonra tüm anasınıfı öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılar  ile gece sona erdi.






YORUMLAR

  • 0 Yorum