Reklam

Güngör Azim Tuna'dan Veda Ziyareti

Güngör Azim Tuna'dan Veda Ziyareti
16 Mayıs 2013 - 21:25

Çanakkale'deki görev süresinin dolması nedeniyle veda ziyaretleri yapan Çanakkale Valisi Güngör Azim TUNA, 16.05.2013 Perşembe saat 17.30'da ziyaretlerine ilk olarak Çan Kaymakamı Yakup TAT ile başladı.

Vali bey kaymakamlıkta kısa bir konuşma yaptı. Vali TUNA; “ Çanakkale'deki görev süremizin dolması münasebeti ile bugün Biga, Çan, Yenice ilçelerini ziyaret ediyoruz. Çan Kaymakamını ziyaretimiz vesilesiyle ilçe ve çevre köylerde yaşayan bütün vatandaşlarımıza selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. Çan'ın yeri her zaman bizde çok ayrı. İnsanımızın teveccühü, güler yüzü ve çalışkanlığı ile karşılandık. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Tabi ki gelen arkadaşlarımız bayrağı aldığı yerden bu hizmete devam edecekler, bu bayrağı taşıyacaklardır. Bundan sonraki hayatınızda sağlık mutluluk diliyorum, çalışma hayatınızda başarılar.” şeklinde konuşma yaparken Çan Kaymakamı Yakup Tat Vali Bey'e; “Tecrübe edindik, bilgi birikiminizden yararlandık bunun için ve hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde bir konuşma yaptı. 

Kaymakamlıktan sonra Belediyeyi ziyaret eden Vali burada da kısa bir veda konuşması yaptı. Vali konuşmasında; “Biz en yoğun şekilde sevgisini gösteren Çan Halkı'ndan kendimizi kesinlikle ayırt etmiyoruz. Her zaman sizlerin hizmetinizde olmaya çalışan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar olarak güler yüz ve misafirperverlikle karşılandık bunu her zaman hatırlayacağım. Belediyemize bu zamana kadar yaptığı gibi bu zamandan sonrada yapacağı hizmetlerde üstün başarılar temenni ediyorum” şeklinde bir konuşma yaptı. Başkan Kuzu Vali Bey'in konuşmasının ardından ; “ Bizde Çan halkı adına size teşekkür ediyoruz. Çanla ilgili her türlü projede yanımıza geldiniz, destek verdiniz. Çan halkı adına teşekkür ediyorum.” şeklinde bir konuşma yaptı.

Son olarak Çanakkale Seramik Fabrikasını' da ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna daha sonra eskort eşliğinde Yenice'ye doğru yola çıktı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum