Reklam

MERKEZ İLÇEDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

CHP Merkez ilçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Durmaz görevinden istifa etti. Durmaz’ın yerine göreve Eren Saraç, genel merkezin takdiri ile atandı. CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Eren Saraç olurken, devir teslim töreni için partinin il başkanlığında basın açıklamasında bulunuldu.

MERKEZ İLÇEDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
22 Aralık 2022 - 11:27
Gerçekleşen basın açıklamasına CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ve İl ve Merkez İlçe Gençlik Kolları yöneticileri katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte,” CHP Merkez ilçedeki Gençlik Kolları görevini devredecek olan Burak arkadaşımızın, hem partide yaptığı çalışmalarla ilgili Burak başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eren kardeşimiz yapacağı çalışmalarda Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımızı belirterek Burak kardeşimize teşekkür ediyor ve görevi devir alan Eren kardeşimize başarılar diliyoruz.
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural,” Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanımız görevini bırakarak yerine yeni bir arkadaşımız görevi devir alıyor. Amacımız yorgunluk değil partimizin çok daha fazla güçlenmesidir. Seçim umuduna girdiğimiz bu dönemde sahada çok daha fazla var olabilmek, hep birlikte daha iyi çalışabilmektir. İlk genel seçimde 13. Cumhurbaşkanımız Millet İttifakı’nın, altılı masanın adayı olacaktır. Burada gençlerimize, kadınlarımıza ve tüm örgütlerimize önemli görevler düşüyor. Bu bir kan ilavesi ve yol arkadaşlığıdır.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel,” Burak başkanımız üç yıldır görevde ve üç yıldır partimize ne iyi şekilde emek vererek, hizmet etmiştir. Son süreçte bir kan tazeleme, daha iyi bir gençlik kolları oluşturmak adına, Burak ile beraber aynı zamanda ana kademe yöneticilerimizle beraber böyle bir karar aldık. Burak başkanımız uygun gördü ve görevinden istifa etti. Geçtiğimiz süreçte Eren kardeşimiz Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Ben hepinizin huzurunda Burak başkanımıza teşekkür ediyorum. Eren kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.

Eski Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Durmaz,” Üç yıl önce seçilerek Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı görevini devir almıştık. Genel seçim öncesi bizden daha genç arkadaşlarımıza görevi teslim etme kararı aldık. Çanakkale Merkez’de CHP gençliğinin olduğunu hissettirdik. Pandemide herkes evine saklarken, CHP Gençlik Kolları evine girmedi, tek tek maske dağıttı. Yardıma muhtaç ailelerin yanında olduk. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Eren Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç ,” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü hatırlatacağım. ” Pes etmemek üzerine yola çıkanlar, asla yorulmazlar” diye bir sözü var. Biz de yorulmadan çalışacağız. Memleketimizin bu kötü günlerinde omuz omuza beraber, karanlıkta aydınlık savaşı vereceğiz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP bayrağını en iyi yerlere getirmek, için mücadele edeceğiz. Bu uzun maratonu koşacağız” dedi.
CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi; Başkan Eren Saraç, Ecem Yılmaz, Yunus Emre Demirbüken, Yunus Bulut, Gökay Olgun Avcı, Doruk Çanakçıoğlu, Hülya Afad, Burcu Ünsal, Rüya Özdenir, Ali Erdem, Asrın Yenidoğan, Giray Ozan, Ayşegül Durgut.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum