Reklam

ÇYDD KAHVALTIDA BULUŞTU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyerlerle tanışma kahvaltısında buluştu.

ÇYDD KAHVALTIDA BULUŞTU
22 Aralık 2022 - 11:25
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şube Başkanı Nurcan Bingöl konuyla ilgili şöyle konuştu;
“ÇYDD ailesi olarak bu yıl aramıza yeni katılan üniversite öğrencilerimizle bir araya gelerek tanışmak ve yapacağımız çalışmaları tanıtmak istedik.
Geçtiğimiz ay burs başvurusunda bulunan öğrencilerimizden şartları uygun olanlarla mülakatımızı tamamlayıp bursiyerlerimizi belirledik.
Biz öğrencilerimize sadece burs veren bir kuruluş değiliz.
ÇYDD; Atatürk ilke ve devrimlerini Cumhuriyetin kazanımlarını koruma yolunda, bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı, çevreye duyarlı bireylerden oluşan çağdaş topluma ulaşma ereğinde çözüm üretme ve kamuoyu oluşturmayı kendine görev bilmektedir.
Bizde Çanakkale Şubesi olarak bu amaç doğrultusunda 289 üyemiz, burs verenlerimiz, bağışçılarımız ve genel merkezimizin desteği ile 280 öğrenciye burs vermekteyiz. Gençlerimizin kendilerinden daha iyi olması için çaba gösteren tüm gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.
Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak proje ve etkinliklere katılmaları ve okul başarılarını devam ettirmeleri burslarının devamı açısından önemlidir.
Gençlerimiz kendi aralarında gençlik kolaylaştırıcılarını seçecekler. İhtiyaç duydukları konularda gençlerimizi alanında uzman kişilerle buluşturmayı planlıyoruz.
Gençlerimiz çağdaş Türkiye’nin güvencesidir anlayışı ile çalışmalarımıza devam ederken, bir taraftan da gelişip büyümeyi ve bize başvuran tüm çocuklarımızın hayatına dokunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum