Reklam

Melekler'den Kuzu'ya Ziyaret

Melekler'den Kuzu'ya Ziyaret
02 Nisan 2013 - 20:06

 

Bölge müsabakalarında birinci olarak Balıkesir'de yapılacak yarı final karşılaşmalarında Çanakkale'yi temsil edecek olan Osman Çaneri İlkokulu Kız Futbol Takımı'nın futbolcuları dün Okul Müdürü Aziz Ferhan Güler, Müdür Yardımcısı Rıdvan Gelir ve hocaları ve Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Ayhan ile birlikte Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret ettiler.
Başkan Kuzu ziyarette yaptığı konuşmada “Farklı bir dalda büyük bir başarıyı yakaladınız. O anlamda hem futbolcularımızı, hem Beden Eğitimi Öğretmenini ve okul idaresini tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve takımın çalıştırıcısı Deniz Ayhan da “Şu ana Türkiye'de ilk 30'dayız. Ama ben güveniyorum takımıma. Kızlar da kendilerine güveniyor. Geçen seneden daha tecrübeliler. Hedefimiz Türkiye genelinde ilk 8'e kalmak” şeklinde konuşurken, bu başarılarında Çan Belediyesi tarafından okullarına yapılan halı sahanın katkısı olduğunu vurguladı.
Kız futbolcular da Başkan Kuzu'ya başarı sözü verdiler.Osman Çaneri İlkokulu kız futbol takımında Ümmühan Gök, Esra Yılmaz, Şule Dur, Ebru Yılmaz, Hilal Akbaş, Eminenur Sertçe, Necibenur Ateş, Neslihan Direk, Nurcan Avcı, Melike Geçkin, Ece Kaçar, Nurcan Çam ve Öznur Canavar adlı öğrenciler top koşturuyor.


 



YORUMLAR

  • 0 Yorum