Reklam

Badminton Şampiyonlarından Makam Ziyaretleri

Badminton Şampiyonlarından Makam Ziyaretleri
02 Nisan 2013 - 19:53

Badminton İl müsabakalarında başarılı maçlar çıkararak 1. olan Çan Ticaret Meslek Lisesi Kızlar takımı ile 2. olan Erkek takımının başarılı sporcuları Okul Müdürü Yücel Doğan, takının çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Dinç ve kupalarıyla birlikte Kaymakam Yakup Tat'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Kaymakam Tat, başarılı sporculara hitaben yaptığı konuşmada “İlçemiz okullarında başarılı bir trend var. Ticaret Meslek Lisemizin dışında Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi, Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi, Çan Atatürk İ.Ö.O. Çan Osman Çaneri'de kız futbol takımımız var. Bakıyorum, okullarımız birbirleriyle tatlı bir yarış içerisinde. Tabi bu yarış başarının İl'e, bölgeye sirayet etmesini sağlıyor. Sizin başarınız hem ilçemizi temsil etme anlamında çok önemli hem de sizin bireysel gelişiminiz açısından çok önemli” dedi. Öğrencilerin yoğun sınav stresi içinde yaşadıklarını vurgulayan Kaymakam Tat, “Hem sınav stresinin verdiği yükü atmaya fırsat tanıyacak hem de fiziksel olarak gelişmenizi sağlayacak bir etkinliktir spor. Ayrıca bir iki takımın derece alması diğerlerini de teşvik eder. 6 takımla katılırsınız ama hiç derece alamazsanız motivasyon düşük olur.ama bir takımın, iki takımın derece almaları; İl birincisi, İl ikinci olması diğer öğrenci arkadaşlarınızı da cesaretlendirir, motive eder. İnşallah önümüzdeki günlerde onlar da başarılı olurlar. Hem öğrencilerimizi, hem hocalarını ve hem de okul yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Yücel Doğan da Kaymakam Tat'a bilgi verirken, “Bazı anne babalar öğrencilerinin spor yapmaları halinde başarı oranlarının düşeceği endişesini taşıyorlar. Oysa bu öğrencilerimiz akademik olarak da çok başarılı öğrenciler” dedi.

Kaymakam Tat, öğrencilere antrenmanlarda giymeleri için birer tişört armağan etti.

Ticaret Meslek Lisesi'nin başarılı sporcuları daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'ı ziyaret ettiler. Özkan ziyarette öğrencilere yaptığı konuşmada “Ben de öncelikle arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Sevgili öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında da sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla öne çıkan Ticaret Meslek Lisesi kız ve erkek badminton takımlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğumu ifade ediyorum. Çan'da eğitim alanında önemli başarılara imza attık, atmaya devam ediyoruz. Özellikle bu yıl çok yoğun bir şekilde sportif yarışmalarda da öğrencilerimiz önemli dereceler aldılar. Ben bir kez daha okul yöneticilerimizi, öğretmen arkadaşlarımızı, siz öğrencilerimizi kutluyorum, teşekkür ediyorum, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan da ziyaretine gelen başarılı sporculara armağanlar verdi.

Badmintonda İl birincisi olan Çan Ticaret Meslek Lisesi kız takımı 24 Nisan'da Balıkesir'de yapılacak Bölge karşılaşmalarına katılacak. Kız badminton takımı geçtiğimiz yıl da İl birincisi olarak Bursa'da yapılan bölge karşılaşmalarında Çanakkale'yi temsil etmişti.

Çan Ticaret Meslek Lisesi Kız badminton takımında Elif Akın, Havva Demirtaş, Aylin Özcan, Büşra Özen, erkek takımında ise İlker Cicigün, Yunus Emre Şen, Coşkun Çırpan, Okan Kuru ve Suat Güven adlı öğrenciler yer alıyor.




YORUMLAR

  • 0 Yorum