Reklam

MARKA DEĞERİ VURGUSU

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ergun Çağman Esirgemez, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde araştırmacı olarak görev yapan Hüseyin Şevik, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna iade-i ziyarette bulundular.

MARKA DEĞERİ VURGUSU
13 Ocak 2024 - 11:27
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çelik ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin kültürel mirası ve tarihiyle ön plana çıkan bir şehrimizdir. Aynı zamanda stratejik konumu, doğal güzellikleri ve turistik potansiyeli ile ülkemizin önemli destinasyonlarından biridir. Bu bağlamda, ÇTSO olarak bizler, Çanakkale’nin kültür ve turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve geliştirmek adına bugüne kadar pek çok proje üreterek hayata geçirdik. Turizmdeki potansiyelimizi en iyi şekilde kullanmak, yeni iş fırsatları yaratmak ve Çanakkale’nin marka değerini güçlendirmek amacıyla çalışmaya da devam ediyoruz. Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ergun Çağman Esirgemez’e Odamıza gerçekleştirdiği iade-i ziyaret dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum