Reklam

KOTO'DAN ÇTSO'YA ZİYARET

Kocaeli Ticaret Odası’nın motorlu taşıtlar ve otomotiv yedek parça alanında faaliyet gösteren üyelerinden oluşan Meslek Komitesi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında mesleki sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek ve ortak çalışmalarda buluşma amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

KOTO'DAN ÇTSO'YA ZİYARET
19 Haziran 2023 - 11:54
KOTO ve ÇTSO’nun motorlu taşıtlar ve otomotiv yedek parça alanında faaliyet gösteren meslek grubu temsilcileri bir araya geldi.
KOTO ve ÇTSO’nun motorlu taşıtlar ve otomotiv yedek parça alanında faaliyet gösteren meslek grubu temsilcileri bir araya geldi. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Meclis Üyeleri Muhammed Ertürk, Komite Başkanı Serkan Karakadılar, Başkan Yardımcısı Yusuf Hazer, Komite Üyeleri Serkan Çataloğlu, Seyfi Özkar ve Yedek Üyesi Bülent Ayvacık’tan oluşan heyet ile ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde sektörel bir toplantı gerçekleştirildi.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman toplantıya ilişkin “KOTO’nun ilgili Komite Üyeleri ve Sektör Temsilcileri, Odamızın bu alanda faaliyet gösteren Meslek Grubu Üyeleriyle tanışmak, mesleki sorunlara beraber eğilerek çözüm önerileri geliştirmek ve ortak çalışmalarda buluşabilmek amacıyla bizleri ziyaret etti” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum