Reklam

"KİMSEYE HELALLİK VERMİYORUM"

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ve Merkez İlçe Yönetimi görevden alınmıştı. Görevden alınan Necati Gapran, sosyal medya hesabından sitem dolu bir değerlendirmede bulundu.

"KİMSEYE HELALLİK VERMİYORUM"
06 Ekim 2023 - 11:21
Görevden alınan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, sitem dolu cümleler kullandı. Gapran, “Bugüne kadar yanlışın değil doğrunun yanında olmaya çalıştık.
2019 yılında kimsenin sahip çıkmadığı yerde elimizi taşın altına koyup 300’lerde olan üye sayımızı 1.300’lere çıkarttık. Oyumuzu hiçbir ilçenin yapamadığı %22lere ulaştırdık. Ama yine de eleştirilere maruz kaldık. Ancak alnımız ak, kalbimiz pak. Çünkü belediyelere şahsi kazanç sağlamak için iş yapmadık ya da kendi yakınlarımızı işe yerleştirmek için taviz vermedik. Seçimlerde pazarlıklarımız hep partimiz için oldu, şahsi kazançlarımız için değil. O sebeple de oy oranımız hep arttı. Yoksa üye sayımız kadar oy alamazdık.
PKK, FETÖ ya da herhangi bir oluşumla hiçbir zaman bağımız olmadı. Olanlarla da selamımız olmadı. Bu konularda geniş açıklamalarımız ileriki günlerde elbette olacaktır. Evet 4 yılın sonunda demokrasi diyerek 1 yıl önce kazandığımız ilçe kongremiz akabinde 02 Ekim 2023 günü Genel Merkez olurları ile yönetimim ile birlikte görevden el çektirilmiş bulunmaktayız. Bu yolda beraber yürüdüğüm ve beraber olmaya devam edeceğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Hiçbir kimseden helallik istemiyorum. Varsa hata bizimdir. Ancak kimseye de helallik vermiyorum. Mevla’mın adaletine ve ebedi dünyaya bırakmayacağına inanıyorum. Bir teşekkürü de Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu ile Bölge Koordinatörümüz Sayın Selçuk Türkoğlu’na sunuyorum. Emeği geçenlerin de emeği yerde kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum