Reklam

KANGIRLI KÖYÜ MUHTARLIĞI TARAFINDAN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kangırlı köyünde Çanakkale İl Özel idaresi tarafından yol çalışmasının tamamlanmasından dolayı Kangırlı köyü Muhtarlığı tarafından Mevlit-i Şerif programı düzenlendi.

KANGIRLI KÖYÜ MUHTARLIĞI TARAFINDAN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ
02 Kasım 2023 - 11:28
Kangırlı köy meydanında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına; Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Lapseki İl Genel Meclis Üyeleri Halil ÖZER ve Hasan ENGİN ile Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet ÖZGÜN ve vatandaşlar katıldı.
Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.
Mevlid-i Şerif’in okunması ile devam eden programda Vali İlhami AKTAŞ “Cenab-ı Allah hayrınızı kabul etsin” diye konuştu.
Mevlid-i Şerif programı yapılan duaların ardından son buldu.
Mevlid-i Şerif programı ardından Kangırlı köyünde eski hamam ve okul bölgesinde incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet ÖZGÜN’den hamam ve okul hakkında bilgi aldı.
Kangırlı Köyü Muhtarı Mehmet ÖZGÜN ve köy sakinleri Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgiden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum