Reklam

Kaleseramik’ten 2013 Yılının İlk İhracatı

Kaleseramik’ten 2013 Yılının İlk İhracatı
01 Ocak 2013 - 17:28

Seramik sektörünün lider markası Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Fransa, İtalya,İngiltere,kanada,ve Suudi Arabistan’a gerçekleştirdi.Çanakkale’nin çan İlçesi’ndeki seramik üstü Kaleseramik Farikaları’nda düzenlenen törenle başlayan yeni yılın ilk yurtiçi sevkiyatı da İstanbul,Ankara,Antalya, İzmir,Erzurum,ve Gaziantep’e yapıldı.

Avrupa’nın 3’üncüsü dünyanın 12’nci büyük üreticisi

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalesinterfleks ve Kale markalı ürünlerin, Kalenakliyat Seyahat ve Turizm A.Ş’ye  ait araçlarla yurt içi ve yurtdışına  gönderilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Kale Grubu yapı ürünleri grubu Operasyonlardan sorumlu başkanı Selim Ergün, Bugün Avrupa’nın3’üncü dünyanın 12’nci en büyük seramik karo üreticisi konumundayız. Bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye’den ihracat yaparak ulaştık. Şimdi İtalya’daki markamızın gücüyle, uluslararası bir oyuncu olarak konumumuzu daha yukarı taşıyacağız. Pazar talep ve tercihlerin ışığında tasarlanan ürünlerim ile büyümeye devam eden Kale Grubu olarak, bugün Avrupa’dan Amerika’ya, gelişen Ortadoğu’dan Afrika’ya pazarlarına kadar 400’ü aşkın ihracat noktamız bulunuyor ve 100 ülkede kale markalı ürünlerimiz satılıyor dedi.

Kale grubu yöneticileri.araç sahipleri ve şoförlerin hazır bulunduğu törende,.kurban kesiminin ardından Fabrikalar Havuzbaşı Tesisleri’nde kavurma ikramı yapıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum