Reklam

Çan’ın İncisi Termal Otel Yükseliyor

Çan’ın İncisi Termal Otel Yükseliyor
01 Ocak 2013 - 14:03

Çan Belediyesi Termal Oteli yükseliyor…29 Martta tarihi temel atma töreni ile ilk harcın koyulduğu Termal Otel inşaatında sona yaklaşılıyor… Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Çan halkını bilgilendirmek için yaptığı açıklamada; “Otelimizin kaba inşaatı tamamlanmak üzere, şuan ekipler sonuncu katın inşasına devam ediyorlar” dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, AK Parti, MHP ve CHP Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çan Belediyesi Termal Oteli’nin inşaatına giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Meclis üyelerine inşaatın seyri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Kuzu; Termal Otel inşaatının çalışma programına uygun olarak devam ettiğini vurgulayarak, kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğunu ve sonrasında da diğer çalışmalara başlanacağını söyledi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ve Belediye Meclis üyeleri Termal Otel inşaatını gezmeye en alt kısımda yer alan günü birlik banyolar kısmından başladılar. Özellikle Çan halkının yoğun bir şekilde kullanmaları beklenen günü birlik termal banyoları gezerek bilgiler veren Belediye Başkanı Kuzu; bu bölümün de otelin diğer bölümleri gibi çok modern ve kaliteli olacağını, Çan’a ve Çanlılara yakışır bir tesis olacağını belirtti. Günü birlik banyoların gezilmesinin ardından, termal havuzların yer aldığı bölüme geçildi. Başkan Kuzu “1 adet karma yüzme havuzu, bayan ve erkek ayrı olmak üzere 2 adet yüzme havuzunu göstererek; “Kaliteli ve modern havuzlarımız olacak “ dedi. 

Başkan Kuzu, AK Parti İlçe Başkanı Karagöz ve Meclis üyelerinin Termal Otel inceleme gezisi; üst katlarda yer alan konferans salonu, oyun merkezi, kafeterya ve odaların gezilmesiyle devam etti.

Terasta yer alan kafeteryanın incelenmesiyle sona eren gezide bulunan ziyaretçiler, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, Başkan Kuzu’ya; vermiş olduğu teknik bilgilerden ve Otel inşaatının kısa zamanda kadettiği gelişmelerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum