Reklam

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2023 Yılı 2’nci toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15 Haziran 2023 - 11:52
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya;Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY,  İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Kaymakam Adayları Hakan VATANSEVER, Mustafa ÇOLAK ve Salih AYDIN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun HAZIR, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ile ilgili Kamu Kurum Müdürleri ve komisyon üyeleri katıldı.
Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Çanakkale İl genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısında; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray GÜMRÜKÇÜ tarafından 2023 Yılı Ocak – Haziran dönemi kadına yönelik şiddeti önleme ile  ilgili kurumların yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum