Reklam

"JÜLİDE İSKENDEROĞLU İLE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TBMM 27. Dönem Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı olması dolayısıyla, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"JÜLİDE İSKENDEROĞLU İLE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"
17 Ocak 2024 - 12:28
Jülide İskenderoğlu’nun seçimi kazanacağına inandığını belirten Gider,  “Çanakkale’de siyasetin her kademesinde görev yapmış olan değerli kardeşim ve arkadaşım Jülide İskenderoğlu’nu Cumhur İttifakı adayımız olarak açıklıyoruz. Girdiğimiz bu seçim sürecinde çok net bir şey yaşanacak. Bizim başkan adayımız ve ekibimiz, seçim akşamına kadar projeler açıklayacak, yapacağı işleri anlatacak. Çanakkale halkının nelere layık olduğunu ve ne şekilde bu projeleri hayata geçireceğini anlatacak. Karşımızdaki aday da son güne kadar hamaset yapacak. Altı doldurulmamış sözlerden bahsedecek. Aynen İzmir’de sel bastığı gün, ‘Sel dediğin geçer, Cumhuriyet önemli.' diyen belediye başkanı gibi. Kaldı ki ona bugüne kadar 'Cumhuriyet önemsiz' demeyi bırak, Cumhuriyet'i tartışmaya açabileceği hiç bir platformu oluşturmamış, Cumhuriyet'e sonuna kadar sahip çıkıp 100. yılını, yakışır şekilde kutlamış bir partiye bunları söyleme hadsizliğini gösteren belediye başkanı gibi.” değerlendirmesinde bulundu.

 “HAMASET GÖRMEK İSTEYEN CHPLİ BELEDİYELERE BAKSIN”
 Jülide İskenderoğlu döneminde, Çanakkale’de hizmet belediyeciliğinin hayata geçirileceğini vurgulayan Gider, “İnşallah önümüzdeki dönemin belediye başkanı, Çanakkale’nin ilk kadın belediye başkanı olacaktır. Bununla ilgili hiç bir şüphem yok. Biliyorum ki belediye başkanı olduktan sonra da hiçbir şeyden şikayet etmeyecek. İmkan ve ödenekten şikayet etmeyecek. İmkan veya ödenek aramadan hizmet eden belediye arayanlar, AK Partili belediyelere baksınlar. Yenice’den Evreşe’ye, Ezine’den Karabiga’ya Gümüşçay’a varana kadar. Ödeneği, Çanakkale’den çok düşük olmasına rağmen ne hizmetler üretilebildiğini görmek istiyorlarsa buralara baksınlar. Mazeret, şikayet, hamaset duymak istiyorlarsa Cumhuriyet Halk Partili belediyelere baksınlar.” dedi.
 “ÇANAKKALELİLERDEN, İSKENDEROĞLU’NA DESTEK BEKLİYORUM”
 Konuşmasında Çanakkale kamuoyundan Jülide İskenderoğlu için destek isteyen Gider, “Bir yanda yapacağız dedikleri 78 projeden 18’ini yapabildiğini iddia eden ve Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk heykelini 10 metre sağa kaydırmayı icraat olarak görenler var. Diğer tarafta bırakın milletvekilliğini, kadın kolları başkanıyken dahi neler yaptığını anlatabilen bir belediye başkan adayımız sahnede olacak. Ben Çanakkale’de değişim isteyen Çanakkale’ye de hizmet isteyen, Çanakkale’nin bulunduğu yerden mutlu olmayan tüm vatandaşlarımızdan Jülide İskenderoğlu’na ve Cumhur İttifakına destek olmalarını bekliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum