Reklam

"BU SEFER PROJELERE OY ATIN"

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

17 Ocak 2024 - 12:16
Gerçekleşen ziyarette AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, ilçe belediye başkanları da yer aldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyaret ve açıklamada, İskenderoğlu dikkat çeken bir konuşmada bulundu.

“PROJELERİMİZLE, YAPTIKLARIMIZLA, BU ŞEHRE VURDUĞUMUZ DAMGALAR İLE KONUŞACAĞIZ”
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayımıza bu inanmış, adanmış sokağa, sonuna kadar gönlünü vermiş arkadaşlarımın önünde başarılar dileyerek sözlerime başlıyorum. Biz projelerimizle, yaptıklarımızla, bu şehre vurduğumuz damgalar ile konuşacağız.

“KİME OY VERDİĞİNE BAKMADAN BİZ HER İHTİYAÇ DURUMUNDA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK”
Ben 21 yıldır Çanakkale’de siyaset yapıyorum. Siyasete ilk başladığım yer partimiz. Siyasete başlama sebebim, kendi çocuğum nasıl imkânlara sahipse, tüm çocuklar aynı imkânlara sahip olsun diyedir. İnanıyorum ki Çanakkale’de artık güzel parklar yapmak bu şehrin Jülide’sine nasip olacaktır. Ben bu şehrin Jülide’si olmayı hiçbir zaman bırakmadım. Kime oy verdiğine bakmadan biz her ihtiyaç durumunda vatandaşlarımızın yanında olduk. 24 saat telefonum hiç kapanmaz, ihtiyacı varsa dükkânında tezgâhtarlık yaptığım arkadaşlarım var. Ben bu şehrin bir esnafıyım.

“BUGÜNE KADAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HERKESE BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
31 Mart akşamı Belediye Başkanı olduğumda, Cumhur İttifakı ortaklarımızla hep beraber, tüm şehirdeki bize inanan arkadaşlarımla birlikte Çanakkale’yi yeniden inşa edeceğiz. Bugüne kadar belediye başkanlığı yapmış herkese ben teşekkür ediyorum. Ancak bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşımız ne hizmet istiyorsa, Cumhur İttifakı oradadır.
“BU SEFER PROJELERE OY ATIN. BU SEFER BU ŞEHRİN GENÇLERİNİN GELECEĞİ İÇİN OY ATIN”
Tüm hemşerilerimizin kapılarını çalacağım. Bu süreçte biz hemşerilerimizle birlikte olacağız. Biz bugüne kadar Çanakkale’ye nasıl hizmet ettiysek, bundan sonrada belediyecilik anlamında hizmet edeceğiz. Bizim hedefimiz hizmet belediyeciliği. Bunun en güzelini yapacağız. Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza çok güveniyorum. Bu çok demokratik bir seçim olacak. Çanakkale kendine yakışanı yapacak. Biz hizmetleri, projelerin yarışacağı bir seçim olmasını istiyoruz. Bu sefer projelere oy atın. Bu sefer bu şehrin gençlerinin geleceği için oy atın.

“KARŞIMIZDAKİ ADAY SON GÜNE KADAR HAMASET YAPACAK”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Cumhur İttifakı pazarlıklar ittifakı değildir. Cumhur İttifakı birlikte yol yürüme hareketidir. Siyasetin her kademesinde görev yapmış olan dostum, arkadaşım Jülide İskenderoğlu ile bu süreçte, bizim başkan adayımız seçim akşamına kadar projeler açıklayacak. Yapacağı işleri anlatacak. Karşımızdaki aday da son güne kadar hamaset yapacak, altı doldurulmamış sözlerden bahsedecek.
“BU SEÇİMİ BEN JÜLİDE İSKENDEROĞLU İLE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Bu seçimi ben Jülide İskenderoğlu ile kazanacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki dönem Belediye Başkan Adayımız, Çanakkale’nin ilk kadın belediye başkanı olacaktır. Hizmet eden belediye arıyorlarsa, AK Partili belediyelere baksınlar. Mazeret, şikâyet duymak istiyorlarsa Cumhuriyet Halk Partisi’ne baksınlar.”

“BÜYÜK HAYALLER KURUYORUZ. BÜYÜK İDDİALAR ORTAYA KOYUYORUZ”
AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Bizler Cumhur İttifakı olarak, Çanakkale’ye sevdalı hemşerilerimizle Çanakkale’nin yeni yüzyılını inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim süreci boyunca omuz omuza çalışacağız. Umudumuz odur ki Çanakkale’miz makûs talihinden kurtulsun. Bizler umut ediyoruz ki sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada Çanakkale’miz hak ettiği değere inşallah ulaşabilsin. Çanakkale’nin birçok ilçesinde AK belediyecilik ile gönül belediyeciliğini sahaya yansıttığımızı düşünüyoruz. Büyük hayaller kuruyoruz. Büyük iddialar ortaya koyuyoruz. Birçok anlamda yaptıklarımız ortadadır.”

“NE ÇALIŞMA YAPILACAKSA YAPILACAĞINI TAAHHÜT EDİYORUM”
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, “Bugün burada Cumhur İttifakı adayımız Sayın İskenderoğlu ile bir başlangıca imza atacağız. Kıymetli hanımefendiyi tebrik ediyorum. Çok sevdiğimiz bir vekilimizdi. Bu mücadelede, bugünden başlayarak 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden, ne çalışma yapılacaksa yapılacağını taahhüt ediyorum.”

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum