Reklam

İYİ PARTİ GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

Türkiye’nin dört bir yanını gezerek esnaf ve çiftçilerle buluşan, ekonomiyi gündeme taşımaya devam eden İYİ Parti, yeni üyeleri ile büyümeye devam ediyor. Çanakkale İl Başkanlığına son haftada kayıt olan yeni üyeler için rozet takdim töreni gerçekleştirildi.

29 Kasım 2021 - 11:01
İl Başkanlığında gerçekleştirilen rozet takdim törenine; İyi Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Uslu ve Burak Kunt’un yanı sıra birçok parti üyesi katıldı.
İYİ Parti’ye Çanakkale Merkez’den son bir haftada 60 yeni üye katıldığı bilgisi paylaşıldı.
İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, yaptığı konuşmada, “Türkiye’de artık gündem televizyon köşelerinden ve meclis kürsülerinden iktidar ve muhalefetin birbiri ile çatışmasından ibaretti. Halkımızın gerçek sıkıntıları konuşulmaz bir hale gelmişti. Biz Türkiye’yi karış karış gezmeye başladık. Gittiğimiz her yerde esnafımızı, çiftçimizin sıkıntılarını gündeme getirmeye başladık, İYİ Parti buna vesile oldu” dedi.

Uz, açıklamasının devamında yapılan anketlerde İYİ Parti’nin oranlarının gittikçe yükseldiğini söyleyerek, Denizli’de yaptıkları mitingi örnek gösterdi. Rıdvan Uz, “Üç gün önce Biga’da cumhurbaşkanı bir miting yaptı, tamamen taşıma bir mitingdi. Dört gün önceden otobüsler İl Özel İdaresi’nin önüne dizildi fakat Biga mitingi bomboş oldu. Artık bu insanların, insanlarımızı meydana dökme kabiliyeti de kalmadı. Çünkü inanç bitti, artık dur diyecek kitleler hazır hale gelmiş oldu. Bu bağlamda da biz de bu tabloyu görerek, ülkemizi yönetme arzusuyla çalışıyoruz. Bu emeğimize sizler de bugün bizlerin arasına katılarak destek verdiniz. Canı gönülden kutluyorum. Bu tavrınız, rozeti takacağımız şu göğsümüz inanın yarın öbür gün hem kendimiz hem evlatlarımız için yapacağımız en doğru iş olduğunu görmüş olacaksınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ardından, İYİ Parti’ye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı. İlk rozeti İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz taktı. Ardından İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve belediye meclis üyeleri de yeni üyelere rozetlerini takarak, kendileri ile tanıştı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum