Reklam

İLKER ÇANAKKALELİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

29 Kasım 2021 - 11:07
Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası başkanlık seçimleri yaklaşırken ilk aday belli oldu. İşletme sahibi İlker Çanakkaleli bir basın toplantısı gerçekleştirerek yaklaşan seçimde başkanlığa aday olacağını belirtti.

Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası başkanlık seçimlerinin Ocak ayında yapılması bekleniyor. Yaklaşan seçimlerde aday olacak isimler belli olmaya başladı. İşletme sahibi İlker Çanakkaleli basın mensupları ile bir araya gelerek adaylığını açıkladı.

Oda seçimlerinin yaklaştığını belirten Çanakkaleli “Bizde mesleğini icra ettiğimiz odanın başkanlığına adaylığımız açıklıyoruz. Bizim buradaki amacımız birlikte olup odamızı daha iyi hale getirebilmektir. Öncelikle yönetim olarak bütün arkadaşlarımla çalışmaları emin şekilde yürüteceğimizi temenni ediyor ve söz veriyoruz. Hepimiz çok zor süreçten geçtik. Fakat burada hepimizin bu sorunları aşacağını biliyoruz. Önceki yönetimin yaptığı işler çok güzeldi. Fakat daha iyi şeyler yapmak gerekiyor. Biz yeni nesil olarak daha iyi şeyler yapacağımız düşünüyorum ve adaylığımı açıklıyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum