Reklam

"HİZMET BELEDİYECİLİĞİ RUHU, GELİBOLU'YA GELECEK"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin Gelibolu İlçe Başkanlığı’nda partilileri ile bir araya geldi. Gelibolu’nun belediyecilik anlamında kötü yönetildiğini ifade eden Gider, hizmet belediyeciliğinin Gelibolu’ya gelmesi açısından yerel seçimlerde herkesin sorumluluk taşıdığını belirtti.

"HİZMET BELEDİYECİLİĞİ RUHU, GELİBOLU'YA GELECEK"
08 Aralık 2023 - 12:41
Partisinin Gelibolu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ilçe başkanı Necati Tarıman, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Yaklaşan yerel seçimlerin, Gelibolu açısından kritik bir öneme sahip olduğunu dile getiren Gider; “Gelibolu’nun Osmanlı döneminden bu yana taşıdığı önem hiç değişmedi. Burası, kıtaları birleştiren ve Türklere, Rumeli’ye giden yolu açan bir kapı. Piri Reislerden, Namık Kemal’e, Çanakkale Savaşlarından da önce Askerlik Şubesi’nde görev yapan Mustafa Kemal’e yuva oldu. Çok zengin bir geçmişimiz var fakat bugün gelin görün ki, Gelibolu, herkese ücra bir Anadolu kasabası görüntüsü veriyor. Bunun da sebebi; hizmet etme gayesi olmadan, salt ideoloji ile hareket eden zihniyettir” dedi.

“GELİBOLU, HAK ETMEDİĞİ KADAR KÖTÜ YÖNETİLİYOR”
Yerel seçimlerin, Gelibolu’yu hak ettiği idareye kavuşturmak için bir şans olduğunu dile getiren Ayhan Gider; “Gelibolu, hak etmediği kadar kötü yönetiliyor. Bunun aksini, hiç kimse söyleyemez. Bu makus talihi de, seçimlerde tersine çevireceğiz. Burada yapacağız çalışmalar, kimin belediye başkanı, kimin il genel meclisi üyesi olacağının çok üzerinde bir konu. Sen ben muhabbeti ile, ne kaybedilecek bir oya tahammülümüz var, ne de kaybedecek zamanımız. Öncelikli vazifemiz, hizmet belediyeciliği ruhunun Gelibolu’ya getirilmesidir. Burada her birimizin, seçimleri kazanmak için taşıdığı bir sorumluluk var. Şahsi hırslar ile kaybedilecek bir seçimin vebali var. Hep birlikte, sorumluluğumuzu yerine getirerek, Gelibolu’ya güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum