Reklam

ÇANAKKALE'DE BÜYÜK OPERASYON!

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Çanakkale Merkez, Biga, Çan ve Ezine’de, 21 ayrı adrese eş zamanlı “Hijyen Operasyonu” gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonda, 10 şüpheli sanık tutuklandı.

ÇANAKKALE'DE BÜYÜK OPERASYON!
08 Aralık 2023 - 12:31 - Güncelleme: 08 Aralık 2023 - 12:36
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Çanakkale Merkez ve İlçelerinde;
1) Suç işlemek amacıyla örgüt kurma
2) Birden fazla kişi tarafından birlikte nitelikli yağma
3) Tefecilik
4) Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma
5) Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama
Suçları şüphesiyle Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan projeli çalışma kapsamında, 04.12.2023 günü saat 07:20 itibariyle;
1) Çanakkale merkez,
2) Biga ilçesi,
3) Çan ilçesi,
4) Ezine ilçesinde;
21 adreste eş zamanlı olarak şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla “Hijyen Operasyonu” gerçekleştirilmiştir.

Operasyon kapsamında: 14 hedef şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahısların ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda: 3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, delici – kesici ve yaralayıcı aletler ile farklı şahıslar adına kayıtlı çek, senet, tapu, araç ruhsatlarına el konulmuştur.
07.12.2023 Perşembe günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden; Z.K.Ö., C.Ö., İ.T., M.D., S.D. A.A.F.C. M.İ. S.Ç. E.Ç. isimli 10 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır.

Ayrıca Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçuna ilişkin olarak: 11 şahsın taşınır – taşınmaz mal varlığı ve hesaplarına, 5 şahsa ait 8 şirketin ise hesaplarına el konulması talebi ilgili mahkeme tarafından değerlendirilmektedir” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi

YORUMLAR

  • 0 Yorum