Reklam

HEYELAN SUYU ALINCA YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!

Çanakkale’nin en çok heyelan vakası görülen yerlerinin başında, Güzelyalı sırtları geliyor. Yıllarda bölgenin en büyük problemlerinden birisi olan heyelan tehlikesine, Prof. Dr. Doğan Perinçek dikkat çekti. Perinçek, Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde oluşan asfalttaki yarığı kamuoyu ile paylaştı.

HEYELAN SUYU ALINCA YENİDEN HAREKETE GEÇTİ!
18 Şubat 2021 - 11:28
Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde bir bölgede, asfaltta çatlak meydana geldi. Asfaltın bir bölümü boydan boya yarılırken, konuya Prof. Dr. Doğan Perinçek dikkat çekti. Perinçek, “Yetkilileri uyarıyorum. Güzelyalı girişindeki heyelan suyu alınca yeniden harekete geçti” dedi.
Prof. Dr. Doğan Perinçek, çatlayan asfaltın fotoğraflarını kamuoyu ile paylaştı. Perinçek konuyla ilgili, “Çanakkale-İzmir anayolu üzerinde, Güzelyalı yakınında asfalt yol çatladı. Karayolları yamadı ya da tamirledi. Sonra çatlama devam etti. Yağmur ve kar sürdüğü sürece; bu çatlaklar sadece asfalt üzerinde değil yol dışında da devam edecek. Neden mi? Zira, Güzelyalı girişindeki heyelan suyu alınca yeniden harekete geçti. Yetkililerin tedbir alması için uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum