Reklam

"HEDEFİMİZ İKTİDAR"

CHP 38. Olağan Kurultay sonrasında, partinin 8’inci ve yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

"HEDEFİMİZ İKTİDAR"
06 Kasım 2023 - 11:20
CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından kurultay sonrasında yazılı basın açıklaması yapıldı.
Yapılan açıklamada, “
Partimizin geleceğine dair büyük bir umut ve heyecanla Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızda bir araya geldik. Bu süreçte biz Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Delegasyonu olarak, “Değişim” ilkesiyle yola çıktık ve bu ilkeyi daha da güçlendirme isteğimizi kurultayımıza taşıdık. Demokrasinin temel değerlerini yansıtan, farklı fikirlerin, vizyonların ve hedeflerin bir arada temsil edildiği önemli bir kurultay gerçekleştirdik. Bu süreçte, Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı olarak, partimizin dinamizmini ve yenilikçi ruhunu yansıtan “Değişim” mottosuyla yola çıktığımızı vurgulamak istiyoruz. Değişim, her zaman için gelişimin ve ilerlemenin anahtarıdır ve bu ilkeler doğrultusunda partimizin daha da güçlenmesine, ülkemize daha iyi hizmet edebilmesine katkı sağlayacaktır.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimize bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı saygı ve minnettarlık duyuyoruz. Kendisi, demokrasi, adalet ve insan hakları konularındaki öncü rolüyle partimizi önemli bir seviyeye taşımıştır. Bu önemli adımları için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel’in değişimi öne çıkaran vizyonunu benimseyerek, partimizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, daha etkili politikalar geliştirebilmesi ve ülkemizin ihtiyaçlarına daha etkin şekilde yanıt verebileceğine inanıyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz. Hedefimiz iktidar! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum