Reklam

GÖRME ENGELLİ SPORCULARDAN GİDER'E ZİYARET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Görme Engelliler Spor Kulübü temsilcileri ile bir araya geldi.

GÖRME ENGELLİ SPORCULARDAN GİDER'E ZİYARET
05 Ağustos 2023 - 11:32
Çanakkale Görme Engelliler Spor İl temsilcisi ve Futsal antrenörü Akif Telli, 1915 Çanakkale Spor kulübü başkanı Nuray Işık Telli, 1915 Çanakkale Spor kulübü yönetim kurulu üyesi Şermin İnan, Görme engelli futbol sporcusu Gökhan Biçer, Görme engelli futbol ve Goal ball sporcusu Beycan Kaya, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan ziyaretçiler, 2-26 Ağustos tarihleri arasında İngiltere’de yapılacak olan görme engelliler dünya oyunlarına Çanakkale ve sporcu İsa Akten’in futbol milli takım kaptanı olarak katılacağı bilgisini verdiler.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Tüm spor dallarında, Çanakkaleli sporcuların başarılı göğsümüzü kabartıyor. Ancak özellikle engelli vatandaşlarımızın bu spor dallarında, gösterdikleri gayret, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu anlamda, dün olduğu gibi bugün de, yarın da elimizden gelen tüm desteği, engelli sporcularımıza göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum