Reklam

AK PARTİ TEK SES

AK PARTİ TEK SES
07 Ağustos 2023 - 11:18
Genel seçimlerin artık geride kalmasının ardından rota yerel seçimlere çevrildi. Yerel seçimlere aylar kala adaylıklar ile ilgili Çanakkale’de de farklı isimler zikredilmeye başlandı. AK Parti aday belirleme süreci ile ilgili tek ses olurken, üzerinde durulan tek ve net nokta “Kazanacak aday” oldu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, günler öncesinde, Gökçeada’da teşkilat buluşmasında yerel seçimlerde “Kazanacak Aday” üzerinde durduklarını belirtirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da yerel seçimler ile ilgili “ En doğru adayı tespit edeceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hedefimiz en ideal aday tespiti ile seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak” ifadesini kullandı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gökçeada teşkilatı ile buluşması sırasında, geçtiğimiz günlerde, yerel seçimlere yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu. Gider, aday belirleme ile ilgili “Önümüzde bir belediye seçimi var. Birçok yerde İl Genel Meclisi seçimi de var ama Gökçeada için belediye seçimi var. Bu seçimi kazanmanın yolu belli. Çok net bir yolu var. Birlik ve beraberlik içerisinde seçime gitmek. Bunun dışında konuşacağımız her şey hikâye. Bazen soruyorlar, Gökçeada’da aday belli mi diye. Aday belli. Çok gizleyip saklamaya gerek yok. Gökçeada’da bizim adayımız, seçimi kazanacak olan aday. Bunun haricinde bütün isimler hikaye. Onun emeği var, bunun kariyeri var, bunun parası var. Hepsi hikaye. Adayın bir tane özelliği var; Gökçeada’da belediyeyi kazanacak olan aday. Onun haricinde hangi isimleri duyuyorsanız, yalan” ifadelerini kullanmıştı.
Gider günler öncesinde Belediye Başkan Adaylıkları ile ilgili “Aday belli. Kazanacak aday” diyerek, seçimlerde temel parolanın kazanmak olduğunu belirtmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü, Cuma namazı çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı Çanakkale Milletvekili Gider gibi yerel seçimlerle ile ilgili yaptığı konuşmada, “Tüm vekillerimiz görev başında. Türkiye’yi tarıyoruz. En doğru adayları tespit edeceğiz. Hedefimiz en ideal aday tespiti ile seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak” dedi.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Milletvekillerine kadar tek ses olarak, koordineli bir şekilde çalışma yürüyor.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum