Reklam

GÖKÇEADA YERİNDE İNCELENDİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Gökhan Baştürk, geçtiğimiz gün Gökçeada’ya gitti. Müdür Baştürk, Gökçeada’da sağlık kurumlarına ziyarette bulunarak, incelemeler yaptı.

GÖKÇEADA YERİNDE İNCELENDİ
10 Mart 2023 - 10:47
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, “İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gökçeada ilçemizdeki sağlık kurumlarımıza ziyarette bulundu. Gökçeada Devlet Hastanesi, Acil Sağlık Hizmetleri, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sunulan hizmetleri yerinde inceledi.
İlk olarak Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi eşliğinde sunulan hizmetler hakkında bilgi alan Sağlık Müdürümüz, hizmet kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi için değerlendirmelerde bulundu. Ardından Toplum sağlığı ve 112 Acil Sağlık hizmetleri Birimlerini ziyaret eden Baştürk, yetkililerden sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinde Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Müdürümüz Personelin dilek ve taleplerini dinledi. Sağlık çalışanlarımızla sohbet ederek gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İl Müdürümüze ziyaretinde; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Gürkan Çoban, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aslı Okan, Destek Hizmetleri ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcıları, İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Birimlerimizden Uzman, teknik ve bilgi islem personellerimiz eşlik etti” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum