Reklam

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ÇADAK) Yeni Yönetimi ile Eski Belediye Meclis Üyesi Murat Firidinoğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Cemil Mandacı ve Ekonomist Şehnaz Doğruyol'u makamında ağırladı.

BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI
10 Mart 2023 - 10:44
9 Mart 2023 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ÇADAK) Yeni Yönetimi ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Hakan Bükülmez, Kulüp Başkan Yardımcısı Süleyman Duman, Yönetim Kurulu Üyesi Güven Cebeci ve Denetim Kurulu Başkanı İlknur Kaynar'a ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, kulüp faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ardından, Eski Belediye Meclis Üyesi Murat Firidinoğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Cemil Mandacı ve Ekonomist Şehnaz Doğruyol'u da makamında ağırladı. Ziyarette, İnşaat Yüksek Mühendisi Cemil Mandacı, yazmış olduğu “Benim Gözümle” isimli kitabını Başkan Gökhan'a takdim ederek, kitap içeriği hakkında bilgiler verdi. Başkan Gökhan, heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtirken, kitap için de teşekkürlerini iletti. Güncel konulara ilişkin sohbetin ardından ziyaret sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum