Reklam

GİDER'DEN BİGA OSB'YE ZİYARET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, deyim yerindeyse, Biga’ya adeta çıkarmada bulundu. Gider, Biga programına Biga OSB ziyareti ile başladı.

GİDER'DEN BİGA OSB'YE ZİYARET
21 Eylül 2023 - 11:21
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da gerçekleştirecekleri bugünkü temaslarına Biga OSB yönetim kurulunu ziyaretleri ile başladı.

Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve sanayici iş insanlarının hazır bulunduğu görüşmelerde gündem değerlendirmeleri yapılarak, OSB ve Çanakkale ile ilgili yürütülen çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ciddi sayıda insana istihdam sağlaması, bulundukları bölgelere katkıları ve ekonomik getirileri açısından son derece önemli bir yere sahip olan OSB’lerin desteklenmelerinin son derece önemli olduğunu, iş insanlarının ilettikleri taleplerin değerlendirilip gerekli çalışmaların yapılmasına her zaman öncelik verildiğini, bundan sonra da aynı ihtimam ile bu çalışmaların yürütülmeye devam edileceğini dile getirdi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum