Reklam

GİDER, ÇAN'DA ADAY ADAYLARINI BİR ARAYA GETİRDİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan’da Ersin Çetin’in başkan adaylığının ilan edilmesi sonrasında, ilçedeki aday adaylarını bir araya getirdi. Seçimlerin önemine değinen Gider’in açıklamaları sonrasında aday adayları, seçimlerde Çetin’in etrafında birlik olacakları mesajını verdi.

GİDER, ÇAN'DA ADAY ADAYLARINI BİR ARAYA GETİRDİ
16 Şubat 2024 - 12:48
AK Parti’nin belediye başkan adaylarını ilan etmesi sonrasında ilçelerde yoğun temaslarda bulunarak seçimi kazanma stratejileri kuran AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, aday adaylarının en çok olduğu Çan’da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çan’da aday adaylığı sürecinde birlikte seçim çalışması yapan adaylara teşekkür eden Gider, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı ve Çan Belediye Başkan Adayı Ersin Çetin’in yanı sıra aday adaylarıyla görüşerek önerilerini dinledi. Sürecin önemli olduğunun altını çizen Gider, şu ifadelere yer verdi; “Kişisel menfaatlerin değil, halkın taleplerini ve gönül belediyeciliğinin tesisini ön planda tutuyor olmanız, bizleri mutlu ediyor. AK Parti, ‘ben’ yerine ‘biz’ diyebilenlerin, kendisini ikinci plana atarak, bir davanın ardında birlik olanların partisidir. Sizlerden görmeyi umduğumuz tavır ne ise ortaya koyduğunuz tavır da o. Bu manada sizlerle dava arkadaşlığı yapıyor olmaktan ayrıca mutluyum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde, seçimlerde zafere ulaşarak Çan’ın kısır tartışmalarla kaybolan 5 yılını telafi edeceğiz” dedi.
“HER BİRİNİZ, KIYMETLİSİNİZ”
Aday belirleme sürecinde AK Parti Genel Merkezi’nin birçok kriteri dikkate aldığını belirten Gider, “AK Parti, aday belirleme süreçlerinde her zaman sıkı çalışan ve en doğruyu bulmaya gayret eden bir parti. Her biriniz bunu en az benim kadar biliyorsunuz. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki anketlerde hepinizin toplumda önemli bir karşılığı olduğunu görmek bizi ayrıca mutlu etti. Hem partimiz hem de Çan’a yapılacak hizmetler açısından her biriniz çok kıymetlisiniz. Önümüzde bir hedef var. Çan Belediyesi’ni yeniden hizmet belediyeciliği ile halkı düşünen bir yapıya büründürmek. Bunun da yolu, adayımız Ersin Çetin’e bu süreçte ihtiyaç duyduğu desteği hep beraber vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum