Reklam

GELİBOLU'DA HALK PAZARI ÜÇE ÇIKARILDI

Çanakkale Merkez’de ve ilçelerde, koronavirüsle mücadele noktasında, pazar alanları ile ilgili kararlar alınmaya devam ediyor. Vatandaşların pazar alışverişlerini yaparken, daha seyrek bir tezgahlar arasında, ferah bir biçimde alışveriş yapmaları için gerçekleşen düzenlemeler, sıkı bir şekilde de denetleniyor.

GELİBOLU'DA HALK PAZARI ÜÇE ÇIKARILDI
10 Aralık 2020 - 11:34
Geçtiğimiz gün Gelibolu Belediyesi tarafından, ilçede kurulan pazarlar ile ilgili önemli bir duyuruda bulunuldu. Belediye tarafından yapılan duyuruda, “Covid-19 salgını ile mücadele ve salgının etkilerini azaltmaya yönelik tedbirler ve Umumi Hıfzısıhha Kurulu’nca alınan karar kapsamında Gelibolu’da hafta içerisinde kurulan halk pazarı sayısını üçe çıkararak bugün Sarmaşıklı Mevkiinde ilk pazarımız açılmıştır.
Tamamen değerli halkımızın sağlığı gözetilerek kurulan bu yeni pazar, bazı esnaflarca engellenmek istenmiş ve belirlenen noktaya ne yazık ki yeteri sayıda tezgah açılmamıştır! Yeni bir karar alınıncaya kadar, ekiplerimizin alacağı tedbirlerle Sarmaşıklı mevkiinde bu pazarın pandemi boyunca kurulmaya devam edileceğini belirterek, kamuoyunun bilgisine önemle sunarız” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum