Reklam

Farklı Renkler Dostça Mücadele

Farklı Renkler Dostça Mücadele
23 Kasım 2012 - 15:56

Sabah saatlerinde Çan Termikspor Başkanı Uğur Akçan’ın Çanspor Başkanı Kemal Yüksel’i ziyaret etmesi ile başlayan dostluk görüntüleri yapılan basın açıklaması ile bütünleştirildi.

Çan Termik Spor Başkanı Uğur Akçan, “  Bir ilçenin iki takımı arasında oynanacak müsabakanın centilmence geçmesini temenni ediyoruz. Tüm çan halkını bu iki kardeş takım arasında Pazar günü oynanacak maça davet ediyoruz. “ derken, Çanspor Başkanı Kemal Yüksel yaptığı açıklamada, “ Bende Başkanım ile aynı düşüncedeyim hak eden tarafın kazanmasını istiyorum kendisinede ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca,  “ Bozcaada lider, Bigaspor düşme hattına yakın. Bozcaada çıkar ve Bigaspor düşerse bal ligine Çanakkale”den 2 takım çıkıyor. Neden iki takım biz olmayalım. Mütevazı bir takımımız var ilk senemizde bu lige kalan maçlarımızda centilmence mücadele edip ligi iyi bir yerde bitirmek güzel futbol oynayarak lige renk getirmek hedefindeyiz. Gelibolu’yu liderlikten ederek bu rengi getirdiğimizi düşünüyoruz. “ dedi.

Pazar günü oynanacak olan maç öncesi Çan ve Termikspor tarafında olması gerektiği gibi barış, huzur ve dostluk rüzgarları eserken, bizde Çan Medya Grubu olarak her iki takıma başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum