Reklam

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ESNAFLARININ YANINDA !

Çanlı esnaflar Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile bir araya geldi.

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ESNAFLARININ YANINDA !
27 Ocak 2021 - 15:25 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 15:26
Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün Başkanlığında, Esnaf Odası toplantı salonunda esnaf ve sanatkarların talepleri doğrultusunda yapılan toplantıda pandemi sürecinde çıkmaza giren, sıkıntı ve zorlukları en uç noktasını yaşayan esnaf ve sanatkarların durumu ele alındı.
Çan Belediyesi’nden taleplerde bulunulmasının kararı çıkan toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Emin Görgün, Esnaf ve Sanatkarların taleplerinin yerine getirilmesinin esnaf ve sanatkarlarımıza can suyu olacağını belirtti.
Görgün, Esnaf ve sanatkarların yanında olduğunu hissettiren Belediye Başkanımızdan , Esnaf ve Sanatkarımızın yüzünü güldürecek taleplerini iletmek , esnaf ve sanatkarımıza her konuda kurumlar arası köprü olmak bizlerin öncelikli görevidir’’ dedi.
Başkan Görgün taleplerini kendisine ileten esnaf ve sanatkarın taleplerini en kısa sürede Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’e ileteceğini ifade etti.
Esnaf ve sanatkarlar Çan Belediyesi’nden, ‘’Belediye Kiracılarına 2021 yılında uygulanacak %’delik kira zammının uygulanmaması ve 2020 kira tutarlarının 2021 yılında da devam ettirilmesi, pandemi sürecinde kapalı olan ve kısaltama uygulanan işletmelerden, 3 ay boyunca kira bedeli alınmaması, tüm Esnaf ve Sanatkarımızın işyerlerinde kullandıkları su ücretlerinin ton fiyatlarında indirim yapılması, pazaryeri işgaliye harçlarında %50 indirim yapılarak 2021 yılı sonuna kadar uygulanması, pazaryerinde pazarın kurulduğu günlerde dağıtılmakta olan ikramların, yerel esnaftan alınarak veya yerel esnafa yaptırılarak dağıtılması’’ taleplerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • misafir
    3 yıl önce
    belediye başkanına gitselerdiya direk adrese talepler belediyeden madem