Reklam

''EN GÜVENLİ YER OKULDUR''

Zeynep Bodur Anaokulu yeni dönemde açılması planlanan okulları için baştan aşağı yenileme çalışması yaptı.

''EN GÜVENLİ YER OKULDUR''
11 Eylül 2020 - 12:47
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile anaokulların açılacak olması nedeniyle minik öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim görmesi amacıyla, ‘’En güvenli yer okuldur’’ mottosu ile kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildi.
Okulun girişi miniklere uygun şekilde boyanırken, sosyal mesafe kuralını hatırlatan uyarıcı stickerlar da okul bahçesine yapıştırıldı. Öğrenciler ile velilerin girişleri de ayrılırken dezenfeksiyon noktaları, ateş ölçer cihazlar ve sosyal mesafe noktaları kuruldu. Tüm duvarlar ve iç zemin de yenilenirken sınıflar da koronavirüsünde eğitime uygun hale getirilerek 10 12 kişilik mevcuda indirildi. Sosyal mesafe masalarının yerleştirildiği sınıflarda öğrenciler güvenli bir şekilde eğitim alabilecek. Okulun içi ve dışı da ekipler tarafından devamlı ve sürekli olarak dezenfekte edilirken hijyen çalışmaları da devam ediyor.
Okul müdürü Elmas Çakır, çalışmalar ile ilgili bilgi verirken en güvenli yerin okul olduğunu ifade ederek, ‘’36 72 ay arası tüm öğrenciler gönül rahatlığı ile okulumuza gelebilirler, tüm çalışmalarımızı tamamlayarak okulumuzu eğitim ve öğretime hazır hale getirdik. Yüz yüze eğitim başlayana kadar öğretmenlerimiz de uzaktan eğitimi devam ettiriyor’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum