Reklam

BAŞKAN GÖKHAN'IN TEST SONUCU 'NEGATİF' ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının ardından CHP’li Erdal Gezen’in Covid-19’a yakalandığının tespit edilmesi üzerine toplantıya katılım gösteren herkes tedbir amaçlı izolasyona alınmıştı.

BAŞKAN GÖKHAN'IN TEST SONUCU 'NEGATİF' ÇIKTI
11 Eylül 2020 - 12:49
Onlardan biri de Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dı. İzolasyon sürecini evinde geçiren Gökhan, yaptığı bir açıklama ile rahatlatan haberi verdi. Başkan Gökhan, yapılan testinin negatif çıktığını ifade ederek “İzolasyon sürecinde arayan soran tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Çok şükür evimizde sağlıkla sürecin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
“BU SÜREÇTE YAPTIRDIĞIM TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTIR, SAĞLIĞIM YERİNDEDİR”
Başkan Gökhan’ın mesajının tamamı ise şöyle: “Covid-19 testi pozitif çıkan Belediye Meclis üyemizin ardından 3 Eylül’de gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında bulunan şahsım, Belediye Meclis üyelerimiz, kurum çalışanlarımız ve basın mensupları tedbir amacıyla izolasyonu alınmıştır.”
“Bu süreçte yaptırdığım testim negatif çıkmıştır, sağlığım yerindedir ve kurallara uyarak evimde izolasyon süremi geçirmekteyim. İzolasyon haberi ile birlikte arayan soran tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarken herkesi çok dikkatli olmaya, uzmanlarca belirlenen kurallara mutlaka uymaya davet ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum