Reklam

EN DEĞERLİSİ KARARINI VERDİ

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi’nin en başarılı, en sevilen İlçe Belediye Başkanlarından birisi olan Mert Uygun siyasi arenadan çekiliyor.

EN DEĞERLİSİ KARARINI VERDİ
28 Aralık 2022 - 17:41
Bayramiç Belediye Başkanı olan Mert Uygun seçimlerde farklı bir başarı göstererek, AK Parti’nin kalesi gibi gözüken İlçede Belediye Başkanlığı makamına oturmayı başarmıştı. Partisinin bayrağını da belediyenin zirvesine çıkardı.
Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, dönemini bitirdikten sonra siyasete veda edecek. CHP’liler başta olmak üzere Bayramiç haklı tarafından da çok sevilen Uygun’un, bu kararı ilçede büyük üzüntü yaratacak.
Mert Uygun’dan sonra partinin kimi aday göstereceği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.
Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un konuyla ilgili açıklamayı bu akşam, ilçede yapılacak olan genişletilmiş parti danışma toplantısında, “15 gün önce, ilçe yönetim kurulu toplantısında, 15 ay görevimin başındayım. Görevim bittikten sonra bir kez daha kesinlikle belediye başkanlığına aday olmayacağım. Siyaset değil, kendi mesleğimi yapacağım demiştim. Bu akşam aynı düşüncemi sizinle yeniden paylaşıyorum” yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum