Reklam

"BU SEÇİMİ DE BİR KADIN ADAY KAZANSIN"

İYİ Parti, 8 Ocak’ta olağan il kongresini gerçekleştirecek. Çanakkale Belediyesi’nin İYİ Parti Meclis Üyesi Didem Güner, bu yarışta ben de varım dedi.

28 Aralık 2022 - 11:11
Güner, yapmış olduğu açıklamada, “Partimiz adına hepinizin önünde İl Başkanlığı Adaylığımı bir kez daha ilan ediyor, en iyi olanın kazanmasını, delegelerimizin özgür iradeleriyle oy kullanmalarını ve partimiz adına en inanılan, en güvenilen, en başarılı lideri seçmelerini temenni ediyorum” dedi.

İYİ Parti 8 Ocak’ta, olağan il kongresine gidecek olurken, başkan adayları ise mevcut İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Av. Eşref Bener Varol ve Didem Güner oldu. 3 başkan adayı ile seçime gidilecek olurken, 26 kişilik yönetim kurulu listesinde Başkan Adayı Güner, 8 erkek kontenjana yer verdi.
Güner hem kadın İl Başkan adayı olurken, hem de yönetimindeki kadın sayısının fazlalığı ile takdir gördü.
“DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
İl Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasında, “Değerli arkadaşlarım, Çanakkale İl Başkanlığı Kongremiz 8 Ocak tarihinde yapılacaktır. Kuruluşundan bugüne kadar içinde bulunmaktan onur duyduğum, mahalle, belde, köy, ilçe teşkilatlarımız ile birlikte, bu süreci birlik, beraberlik içinde, demokratik bir şekilde tamamlayacağımıza gönülden inanıyorum. Demokrasilerin esası, makamların kalıcılığı, şahısların geçiciliği üzerine kuruludur. Ülke için demokrasi talebiyle başlayan yürüyüşümüz, parti içinde de geçerlidir. Bu makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değildir; vazife, sorumluluk ve mücadele talebidir.

“BU MÜCADELEDE BEN DE VARIM”
Bu mücadelede ben de varım ve Çanakkale İl Başkanlığına adayım! Genel Başkanı Dr. Meral Akşener gibi bir kadın olan partimizde, 81 il için kadın il başkanı sayımız sadece 5 tanedir.
Çanakkale İYİ Parti teşkilatını kuran ve bu günlere dek hızla gelişmesini sağlayan başta görev yapan tüm İl Başkanı arkadaşlarıma, İl Genel Meclis üyelerime ve teşkilatımızda gece gündüz mücadele veren tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde Çanakkale İYİ Parti İl Başkanı Adayı olan tüm arkadaşlarıma da bu kutlu davalarında başarılar diliyorum.  Kararı değerli delegelerimiz özgür iradeleri ile vereceklerdir.
Bu seçimi de bir kadın aday kazansın. Göreceksiniz ki kadın bir yönetici sadece parti üyelerini değil, tüm vatandaşları parti gözetmeksizin kucaklayacak, anaç bir yapıyla sarmalayıp, hiçbir kişiyi birbirinden ayırt etmeden hareket edecektir.

“EN BAŞARILI LİDERİ SEÇMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Partimiz adına hepinizin önünde il başkanlığı adaylığımı bir kez daha ilan ediyor, en iyi olanın kazanmasını, delegelerimizin özgür iradeleriyle oy kullanmalarını ve partimiz adına en inanılan, en güvenilen, en başarılı lideri seçmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum