Reklam

ECDADIN İZİNDEN ÇANAKKALE RUHUYLA PROJESİ BAŞLIYOR

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan “Ecdadın İzinden Çanakkale Ruhuyla’’ projesi kapsamında, Çanakkale Valiliği ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği arasında protokol imzalandı.

ECDADIN İZİNDEN ÇANAKKALE RUHUYLA PROJESİ BAŞLIYOR
27 Mayıs 2023 - 11:05
Valilik makamında gerçekleşen imza törenine; Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Çan Şehit ve Gazi Aileleri Başkanı Nail EKER, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından Şehit ve Gazi Ailelerinin moral ve motivasyonu artırmak için hazırlanan “Ecdadın İzinden Çanakkale Ruhuyla’’ projesi kapsamında, Vali İlhami AKTAŞ ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ arasında protokol imzaları atıldı.
Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, “Ecdadın İzinden Çanakkale Ruhuyla’’ projesine desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Devlet ve millet olarak Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin emaneti olan yakınları ile gazilerimizin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Ecdadın İzinden Çanakkale Ruhuyla’’ projesinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum