Reklam

Dünya Çevre Günü'nde Müzikal Kutlama

Dünya Çevre Günü'nde Müzikal Kutlama
06 Haziran 2013 - 18:21

Etili İlköğretim Okulu ev sahipliğinde düzenlenen ve 500 öğrencinin katıldığı etkinlik, Okul Müdürü Ramazan Damar'ın çevre konusundaki sunumu ile başladı. Ramazan Damar, çevre bilinci kazandırılmasının önemine işaret ettiği konuşmasında, bu organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan Kuzey Biga Madencilik yetkilerine teşekkür etti.

Kuzey Biga Madencilik Çevre Direktörü Hüseyin Bilgi de çocuklara çevrenin korunması ile ilgili mesajlar verdi. Bilgi, Etili, Söğütalan ve Terzilan okullarına firma tarafından konulan geridönüşüm atık kutularının kullanımı hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

Etkinlik, öğrencilerin çevrenin korunmasına ilişkinin okuduğu şiirler ve folklör gösterisi ile devam etti. Terzialan Okulu'ndan öğretmen ve öğrencilerin de katıldığı törende en büyük ilgiyi ise Tiyatro Alkış'ın sahnelediği ve geridönüşüm konusunun önemini vurgulayan “Ben Çöp Değilim” adlı müzikal tiyatro oyunu gördü.

Düzenlenen etinliği çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, artık etrafa çöp atmamay ve geridönüşüm için katkıda bulunmaya çalışacaklarına söz verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum