Reklam

Çan Belediyesi'nden Gençlik Şöleni

Çan Belediyesi'nden Gençlik Şöleni
06 Haziran 2013 - 17:47
Çan'da eğitim gören tüm lise son sınıf öğrencilerinin mezuniyetlerini kutlamak ve de üniversite sınavı öncesinde moral vermek amacıyla düzenlenen gecede, öğrenciler Çanakkaleli grup Voyvo'nun şarkılarıyla coştular. Çan Belediyesi yine geçen seneki gibi her öğrencilerin şahsına özel davetiye göndererek, ,programa bu davetiyelerle giriş yapılmasını sağladı.

    Gençlerin büyük katılımıyla gerçekleşen gecede yaptığı konuşmasında gençleri çok önemsediklerini ve onlara üniversite sınavı öncesinde stres atmaları ve de mezuniyetlerini gönüllerince kutlamaları için böyle bir gece düzenlediklerini belirten Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, tüm öğrencilere hayatta başarılar diledi.

    Sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Belediye Başkanı Kuzu “Gençlik bizim için önemli, artık gençliğin sesini duyan, onları dinleyen birileri var. Çan Belediyesi olarak Gençler için düzenlediğimiz bir sürü etkinliğimiz var. Sizlere olan desteğimiz gün geçtikçe artarak devam edecek, bunu asla unutmayın” dedi.

    Öğrencilerden büyük alkış alan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu özellikle eğitime, öğrencilere ve de gençlere kapılarının her zaman açık olduğunun altını çizdi. Gönüllerince eğlenen öğrenciler, gecenin sonunda ise Başkan Kuzu ile hatıra fotoğrafı çekildiler.












YORUMLAR

  • 0 Yorum