Reklam

DEVLET ERKANI HAVAALANINDA KARŞILANDI

Kale Grubu’nun kuruluşunun 66’ıncı yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen Seramik Bayramı etkinliklerine, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’de katıldılar. TBMM Başkanı Kurtulmuş, havaalanında kent protokolü, AK Parti teşkilatı ve ilçe belediye başkanlarınca karşılandı.

DEVLET ERKANI HAVAALANINDA KARŞILANDI
27 Temmuz 2023 - 13:18
Kale Grubu’nun 66’ın yıldönümü dolayısıyla, her sene olduğu gibi bu sene de geleneksel hale gelen Seramik Bayramı etkinlikleri gerçekleşiyor. Çan’da adeta bayram havası eserken, Seramik Bayramı ve Kale Grubu’nun yaş günü büyük bir coşkuyla kutlanıyor.
Seramik Bayramı’na katılmak üzere Ankara’dan, Çanakkale’ye sabah saatlerinde uçakla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider geldiler.
Sabah, saat 10.30’da gerçekleşen karşılamaya Vali İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, AK Parti ilçe başkanları ve AK Parti teşkilat mensupları katıldılar.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum