Reklam

DEPREMZEDELERE YARDIMLAR ÇANAKKALE'DE TEK YÜREK OLARAK DEVAM EDİYOR

Vali İlhami AKTAŞ, depremden etkilenen illere yönelik yapılacak yardımlarla ilgili Çanakkale’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Sendika temsilcileri ile GAMER toplantı salonunda bir araya geldi.

DEPREMZEDELERE YARDIMLAR ÇANAKKALE'DE TEK YÜREK OLARAK DEVAM EDİYOR
16 Şubat 2023 - 11:29
İlgili kamu kurumu müdürlerinin de bulunduğu toplantıda Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında, Madeni İşler Odası, Terziler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Veteriner Hekimler Odası, SS Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği, Bakkallar ve Bayiler Odası, Muhtarlar Derneği, Tügva, Hayrat Vakfı, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, KADEM, Çanakkale Sosyal Girişim Gençlik ve Spor Kulübü,  Türk Eğitim-Sen , Memur-Sen ve Eğitim–Bir–Sen temsilcileri ile Çanakkale’den AFAD koordinatörlüğünde deprem bölgesine gönderilecek yardımların planlama konuları istişare edildi.
Çanakkale’nin deprem bölgesine yapılan yardımlarda tek yürek olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “depremden etkilenen vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları desteği sağlamaya devam ediyoruz” dedi.
Vali İlhami AKTAŞ, tüm katılımcılara katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  ve Sendika temsilcilerinin görüş ve önerilerini iletmesinin ardından toplantı son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum