Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEPREM FELAKETİ İSTİŞARE TOPLANTISI'NA KATILDI

TOBB tarafından, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımlarıyla, tüm Türkiye’den Oda ve Borsa Başkanlarının online olarak dahil olduğu “Oda/Borsa Başkanları Deprem Felaketi İstişare Toplantısı” düzenlendi. TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda; depremin etkileri, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte izlenecek yeni yol haritaları konuları istişare edilirken ivedilikle kalıcı konutların yapımı için karar alındı.

ÇTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEPREM FELAKETİ İSTİŞARE TOPLANTISI'NA KATILDI
16 Şubat 2023 - 11:32
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun da online olarak katıldığı “Oda/Borsa Başkanları Deprem Felaketi İstişare Toplantısı”nda; 10 ili ve ilçelerini etkileyen deprem felaketi sonrasında  Oda ve Borsaların, afet bölgeleri için yardım toplamaya devam edileceği ifade edildi.

Başkan Semizoğlu toplantı sonrasında: “Ülkemizde büyük yıkıntılara yol açan, asrın depremi olarak adlandırılan bu felaket hepimizde derin bir üzüntü yarattı. Elbette ki zor bir süreç ancak hep birlikte tek yürek olarak bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Toplantıda; Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve TOBB Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde, hep birlikte neler yapabiliriz bölgedeki vatandaşlarımıza nasıl destek olmaya devam edebiliriz bunları istişare ettik. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden ne gelirse yapmaya devam edecek, tüm imkânlarımızla destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum