Reklam

DENETİM TAMAMLANDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi (TSE) tarafından 4 – 5 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen TS EN ISO 9001-2015 standardı ve Güvenli Hizmet Belgesi gözetim denetimini başarıyla tamamladı.

DENETİM TAMAMLANDI
07 Temmuz 2023 - 13:53
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen TSE denetimi, TSE Tetkikçisi Mustafa Ekin, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, Oda TSE Sorumluları Evren Şahin ve Mehtap Göynüer’in hazır bulunduğu açılış toplantısıyla başladı.
Tetkikçi Mustafa Ekin’in yer aldığı TSE denetim ekibi 1 gün boyunca, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcileri ile birlikte Odanın TS EN ISO 9001-2015 ve Güvenli Hizmet Belgesi standardı kriterlerine uygunluğunu inceledi. Denetimde, ÇTSO’nun Yönetim süreçlerinden başlanarak, tüm birimleri ve kurumsal altyapısı tetkik edildi.
Denetim kapanış toplantısında açıklama yapan Tetkikçi Ekin, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kalite Yönetim sisteminin uygulamasında TSE standartlarına uygun olarak gerçekleştirilen çalışmalarını ve geliştirilen sistemi vurgulayarak, Genel Sekreter Sema Sandal koordinasyonunda yürütülen, Akreditasyon ve Kalite çalışmaları için emeği geçen tüm Oda personelini kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum