Reklam

BİGA TSO'DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KUTLAMA

BİGA TSO'DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KUTLAMA
07 Temmuz 2023 - 13:55
Bu yıl 04 Haziran 2023 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Bigalı öğrenciler büyük başarılar elde etti.
Türkiye birincisi Biga’dan…
Biga Orta Okulu öğrencilerinden Elif Ece Peker 2023 LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Türkiye birincisi Elif Ece Peker ve yüksek puanlar alarak dereceye giren Ayşe Duru Özen, Ege Özben, Bahar Büşra Yücel, Efe Can, Orhan Kağan Kaplan, Eflâl Gürsoy, Selin Rukiye Sever, Mürvet Azra Pehlivan ve Deniz Baykurt 06 Temmuz 2023 Perşembe günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından elde etmiş oldukları başarılarından dolayı ödüllendirildi.
Biga TSO’da yapılan hediye takdim programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul idarecilerinin yanısıra Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.
Başkan Doğan ödül programında yaptığı açıklamada, “Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bu mutluluğu bize yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi, velilerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Biga’mızdan çıkan her başarı bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum