Reklam

CUMHURİYETİN 100. YILINDA ŞEHİTLİK YOLUNDALAR

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Lapseki Şehitlik Yolunda Projesi hayata geçiriliyor. Lapseki Belediyesi tarafından Lapsekililer, şehitlikleri ziyaret ediyor.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA ŞEHİTLİK YOLUNDALAR
09 Şubat 2024 - 11:38
Lapsekililer, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Lapseki Şehitlik Yolunda Projesi kapsamında şehitlikleri ziyaret ediyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İçişleri Bakanlığımız Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ve desteklenen Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediyesi, Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Lapseki Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından ortak yürütülen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Lapseki Şehitlik Yolunda Projesi kapsamında ilçemiz ve tüm köylerinden 3.000 vatandaşımızı şehitliklerimize taşıyoruz.

250 bin şehidin yattığı Çanakkale’nin tarihimizdeki değeri ve önemi, bu değerleri gelecek nesle aktarmak istediğimiz için bu anlamlı gezileri düzenliyoruz. Bu topraklarda bugün özgürce yaşıyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimizin kahramanlıklarını unutmamak ve gelecek nesillere hatırlatmak gerektiği bilinciyle görev yapıyoruz. Mukaddesat uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Projeye desteklerinden dolayı İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan’ a teşekkür ediyoruz” denildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum