Reklam

BİGA İÇİN ANKARA'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORLAR

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Ankara ziyaretleri kapsamında Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce’yi, Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider, Özgür Ceylan ve Rıdvan Uz’u ve 3 dönem Çanakkale Milletvekilliği görevini başarıyla gerçekleştiren ve İçişleri Bakan Yardımcısı olarak hizmetini sürdüren Bülent Turan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

BİGA İÇİN ANKARA'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORLAR
09 Şubat 2024 - 11:35
Görüşmelerde, üyelerimizin taleplerini dile getirerek Biga’nın ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek Bozlar Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Karabiga Yat Limanı, Karabiga Konteyner Limanı, Sera Gıda OSB, Üçüncü Sanayi Sitesi, OSB Genişleme Sahası, Ziraat Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, Biga Demiryolu gibi önemli projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Projelerin takibi konusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etme noktasında görüşler iletildi. Sorunlarının çözümü noktasında Biga TSO’nun çalışmaların etkin bir şekilde devam edeceği bildirildi. Ayrıca İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile olan görüşmede Çanakkale, ekonomi ve iş dünyası hakkında bir görüşme de gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan ile yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimiz Ankara ziyaretleri kapsamında ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i de ziyaret ettiler. Ziyaret sonunda yapılan açıklamada; “Ülkemizin kuruluş sürecinin iyi bilinmesi ve asla unutulmaması gerekiyor. Bu bilinçle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bekası için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor; güvenlik güçlerimizin ayağına taş değmesin diyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum